MOBIL
UDVIKLINGFreelance mobiludvikling til iOS og Android

Tommy Jepsen github Tommy Jepsen dribbble Tommy Jepsen twitter Tommy Jepsen linkedin Tommy Jepsen mail

Hvordan udvikler du til Android?

Jeg udvikler til mobil styresystemet Android igennem Android Studio, med programmeringssproget Java og mark-uppet scriptet XML.

Ved at gøre brug af den klassiske og hvad man kalder den native måde, sikrer jeg at mobilapplikationen jeg udvikler er stabil og skalerbar, samt fremtidssikret, i stedet for at bruge et specifikt framework eller udviklingsmetode som ikke er udviklet af selve Google eller Apple.

Jeg har mange års erfaring, og har flere projekter og en stor kodebase jeg kan trække på. Jeg benytter de nyeste stabile teknologier, metoder og biblioteker som RxJava, Retrofit, Glide, Realm og RxAndroid til at sørge for at mobilapplikationen bliver så god, hurtig og effektiv som overhovedet muligt.

Android Studio er udviklet af Google, og er altid opdateret til at indeholde de nyeste udviklingsmetoder og krav.

Hvordan udvikler du til iOS?

Jeg udvikler til mobil styresystemet iOS igennem Apple XCode, med Apple's eget programmeringssprog Swift 3.

Jeg benytter XCode og Swift 3 pg.a. det er Apple's egen metode at gøre det, og derved sikrer jeg stabilitet, hurtighed og udnyttelse af alle de nyeste features.

Jeg har mange års erfaring med udviklingen af iOS apps, og har derfor en stor kodebase at trække på, samt en masse erfaring. Jeg benytter de nyeste biblioteker til at sørge for mobilapplikationen er hurtig og stabil. Biblioteker som RxSwift, Realm, Alamofire og SDWebImage.

Hvordan foregår processen af app udviklingen?

Jeg udvikler to apps - en til iOS og en til Android. Dette gør jeg pg.a. jeg benytter Android Studio og XCode programmerne fra henholdsvis Google og Apple, som giver stabilitet og adgang til nyeste features, samt jeg sikrer at bruger grænsefladen - UI - kan optimeres til hver platform, da hver platform har forskellige bruger grænseflade og forventninger fra brugerne.

Samtidigt ved at adskille disse to, sikrer jeg at det et nemmere at fremtidsudvikle og vedligeholde disse - samt implementere de nyeste seje features Apple og Google udgiver.

Jeg har 2 basis-projekter - en til iOS og en til Android - jeg starter fra, hvorefter jeg udbygger applikationen. Dette gør jeg pg.a. jeg sikrer at alle biblioteker og afhængigheder er inkluderet allerede fra starten.

For hvert sprint - eller hvert hjørne vi vender - udgiver jeg en app, som så kan testes og følges med i samt give en masse feedback så vi kan udvikle det bedste mulige produkt sammen!