PRIS FOR UDVIKLING AF APP

Priserne er vejledende og bliver justeret alt efter, hvad dit projekt kræver. Kontakt mig endelig for en uforpligtende snak.

KONCEPTUDVIKLING OG BRUGEROPLEVELSE

450 kr./timen

Jeg hjælper dig med at udvikle dit koncept. Vi sparrer om de tekniske muligheder og udfordringer, der kan være, og jeg visualiserer dit koncept igennem bl.a. flowcharts og illustrationer.

DESIGN OG UDVIKLING AF PROTOTYPE

600 kr./timen

Design af en app kræver mere end æstetiske kompetencer, men også stor forståelse for designsystemer og retningslinjer fastsat af bl.a. Apple og Google.

APP OG HJEMMESIDEUDVIKLING

750 kr./timen

Jeg udvikler til iOS og Android gennem den mest anerkendte og fremtidssikre metode: Native. Jeg kvalitetssikrer, tester og sørger for bl.a. database og serveropsætning.

HVORFOR VÆLGE EN FREELANCER SOM MIG?

Ved at vælge en freelancer får du meget mere fleksibilitet, som gør, at du kan tilpasse og opnå præcis det, du ønsker med din app.

Reference

"Tommy is a hard-working and experienced developer and designer. He's a great asset to any team and I would definitely hire him again if I had the opportunity!"

Tim Groot, Grip.events

HVEM ER JEG?

Mit navn er Tommy - jeg har arbejdet som udvikler, designer og startet mine egne projekter i flere år.

Til dagligt sidder jeg i København, hvor jeg som konsulent hjælper både helt nye, men også veletablerede virksomheder med deres apps og hjemmesider.

HVORDAN KONTAKTER JEG DIG?

Send mig en e-mail på tommy@tommyjepsen.com, eller ring til mig på +45 60117793. Jeg har kontor i København, som du også er mere end velkommen til at droppe forbi.