WEB
DESIGNDesign og udvikling af hjemmesider

Tommy Jepsen github Tommy Jepsen dribbble Tommy Jepsen twitter Tommy Jepsen linkedin Tommy Jepsen mail

Hvordan udvikler du hjemmesider? 👇

Jeg udvikler hjemmesider der gør brug af Javascript frameworket Angular2 - som er udviklet i samarbejde med Google, samt SCSS til design og HTML til markup.

Jeg fokuserer primært på større webapplikationer, som skal have nogle specielle features og funktioner. Det kan være en service hvor man kan se sine financielle transaktioner, eller måske et jobboard.

Jeg gør brug af MySQL som database og NodeJS som API, til at udvikle backenden til webappen. Jeg foretrækker at benytte Amazon's berømte Amazon Web Services (AWS) til at udgive og køre projektet på. AWS er kendt hos alle udviklere, og er den største udbyder på markedet.

Hvordan foregår udviklingsprocessen af hjemmesiden? 💪

Jeg gør brug af Angular2, som er et Javascript framework der har hele pakken.

Det vil sige at man kan benytte frameworket til direkte at udvikle sin webapp i, med alt hvad det indebærer af API integration, two-way binding og helt specielle custom features og pipes.

Så vi kommer hurtigt i gang med at udvikle og udgive hjemmesiden. Angular2 er effektiv og udvikle i, og vil nedsætte udviklingstiden betydeligt i forhold til at bruge standard ren Javascript.

Jeg benytter Angular2's eget værktøj til at starte projektet, så projektet er fremtidssikret og nemt at hoppe ind i og maintaine for andre udviklere.

For hvert sprint - eller hvert hjørne vi vender - udgiver jeg hjemmesiden, som så kan testes og følges med i samt give en masse feedback så vi kan udvikle det bedste mulige produkt sammen!